Clinica de Oftalmologie

Doctor Diaconu

Clinica de Oftalmologie Doctor Diaconu este prima clinica oftalmologica din judetul Arges, deschisa in luna aprilie a anului 2007 in centrul Pitestiului pe Bd. Eroilor, vis-a-vis de Planetariul Muzeului Judetean.

 

Profesionalism

Bine ați venit la Clinica Oftalmologică Doctor Diaconu!

Locatia este deosebita iar cladirea a fost proiectata si construita anume in acest scop: reflecta respectul de sine al initiatorului ei, dar si respectul acestuia pentru pacientii carora se adreseaza.
Clinica este un proiect modular cu multiple posibilitati de dezvoltare in viitor. Cabinetul de consultatii este dotat cu aparatura de ultima generatie.

La Clinica de Oftalmologie Dr Diaconu sunteţi trataţi aşa cum vă doriţi. Vă stăm la dispoziţie cu cele mai noi achiziţii pentru investigaţii şi tratament.

Avem exclusivitate în Argeş pentru prescrierea şi adaptarea lentilelor de contact rigide pentru astigmatism cornean mai mare de 2.75D şi a lentilelor de ortokeratologie, folosite pentru a limita sau pentru a stopa evoluţia miopiei mici. Aceste lentile au un design mai deosebit, se poartă noaptea, iar ziua nu mai este necesară purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact moi. Avantajul major al acestor lentile este stoparea sau încetinirea evoluţiei miopiei. Prescrierea este individualizată pentru fiecare pacient, după datele obţinute din topografia corneană, după diametrul cornean şi keratometrie, iar urmărirea se face repetând topografia corneană la 1 şi la 3 săptămâni de purtare. Pentru a avea rezultatul scontat, miopia trebuie sa fie mai mică de 4D.

Tot în exclusivitate Clinica vă oferă intervenţii chirurgicale de cataractă cu anestezie minim invazivă: cu picături. Anestezia în operaţia de cataractă este locală (pacientul nu este adormit) poate fi facută cu injecţie retrobulbară (în spatele ochiului) sau prin administrare de picături. In ambele tipuri de anestezie operaţia nu este dureroasă pentru pacient. Operaţia realizată la clinică vă oferă confortul unei operaţii nedureroase, îndepărtând în acelaşi timp riscul hemoragic determinat de injecţie. Există cazuri în care pacienţii prezintă risc mare de hemoragie: cei care urmează tratament cu anticoagulante (cum ar fi sintromul) sau cu boli hematologice. Aceştia prezintă contraindicaţii majore pentru orice fel de operaţie sângerândă. Anestezia topică (cu picături) permite realizarea intervenţiei chirurgicale şi la aceşti pacienţi în condiţii de maximă siguranţă.

Pentru un rezultat bun postoperator, IOL Master 500, ne permite o măsurare mai precisă a implantului de cristalin pentru ca pacientul să rămână independent de ochelari dupa operaţia de cataractă.

La Clinică puteţi fi tratat cu laserul Nd:YAG pentru cataractă secundară, procedura fiind denumită capsulotomie laser. Acest laser se poate utiliza pentru glaucomul cu unghi închis, realizandu-se iridotomie laser periferică. Procedura realizează unul sau mai multe canale de scurgere a umorii apoase prin iris pentru a se putea elimina din ochi prin canalele fiziologice de scurgere.

Printre ultimele aparate achizitionate la clinică regăsim TOPOGRAFUL CORNEAN PENTACAM HR care identifică astigmatismele corneene cu mai multă acuratețe, de față anterioară si posterioară, util pentru alegerea implantelor cristaliniene premium.
Acest aparat ne poate pune diagnosticul de keratoconus, ne poate evalua evoluția bolii și efectul tratamentelor de cross-linking și inele intracorneene FERRARA.

NOU! In clinica noastra s-a achizitionat de curand aparatul care ne permite sa realizam si CROSS-LINKING – LightLink – CXL Corneal Cross-Linking System.

Vă aşteptăm la Clinica Dr. Diaconu! Respectă-ţi ochii!

  • Pitești, Bd. Eroilor
  • contact@clinicadiaconu.ro
  • 0749.107.756

Medicii Clinicii Doctor Diaconu

Dr. Emanoil DIACONU

Dr. Emanoil DIACONU

Medic Primar

Medic primar oftalmolog, seful Compartimentului de Oftalmologie al Spitalul Militar Pitesti.

Dr. Petar Todorović

Dr. Petar Todorović

Medic Specialist

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Respectă-ți ochii!

Medicii oftalmologi din cadrul clinicii DOCTOR DIACONU se bucura de o specializare continua. In acest sens, prin invatare si perfectionare, prin dotare, dar si prin comportament, ne straduim sa crestem calitatea consultatiilor si a operatiilor, dar si gradul de siguranta si confort al pacientilor nostri.

Diverse

Articole / Promoții

Toti pacientii sunt tratati cu responsabilitate si profesionalism. Cazurile de operat sunt urmarite pana la momentul optim al interventiei, uneori timp de mai multi ani, iar dupa operatie pana la dezvoltarea definitiva a vederii, astfel tintindu-se rezultatele cele mai bune pe termen lung.

Articol Dr Diaconu
Articol Dr Diaconu