Galerie

Home / Galerie

NOU la Clinica Dr. Diaconu – Masina de prelucrat EasyFit Trend

Nascuta din experienta vasta in fabricarea masinilor de prelucrat pe contur a producatorului MEI, EasyFit Trend este cea mai noua solutie compacta, fara blocatoare, proiectata pentru magazinele de optica medicala si laboratoarele de montaj.

Noul EasyFit Trend prezinta un sistem de urmarire inovator carecreste si mai mult productivitatea in general si un nou design modern si compact.
De asemenea, MEI a integrat in aceasta noua masina sistemul „Controlul calitatii totale”, dezvoltat pe produsele din gama de top. Instrumentele de inspectie incorporate asigura masurarea automata, precisa a tuturor parametrilor optici, evitand orice alt proces de inspectie inainte si dupa prelucrarea lentilelor.

Clinica de Oftalmologie Doctor Diaconu este prima clinica oftalmologica din judetul Arges, deschisa in luna aprilie a anului 2007 in centrul Pitestiului pe Bd. Eroilor, vis-a-vis de Planetariul Muzeului Judetean.
Locatia este deosebita, iar cladirea a fost proiectata si construita anume in acest scop: reflecta respectul de sine al initiatorului ei, dar si respectul acestuia pentru pacientii carora se adreseaza. Clinica este un proiect modular cu multiple posibilitati de dezvoltare in viitor. Cabinetul de consultatii este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar blocul operator este unul din cele mai moderne si sigure din tara.