Galerie

Home / Galerie

Clinica DrDiaconu – Chirurgie PREMIUM a cataractei in Pitești

Cu lentilele sport foarte curbate de la HOYA la Clinica Dr. Diaconu satisfacerea nevoilor pacientilor pot fi indeplinite!
Datorita lentilelor sport cu dioptrii, pacientii nu mai trebuie sa aleaga intre performanta, protectie si aspectul estetic. Cu lentilele HOYA Sport, le oferiti:
☑Un camp vizual larg la orice distanta.
☑Protectie continua impotriva vantului, prafului, stralucirii si soarelui.
☑Vedere cu contrast mare in orice conditii meteorologice.
☑Un aspect elegant.

NOU la Clinica Dr. Diaconu – Masina de prelucrat EasyFit Trend

Nascuta din experienta vasta in fabricarea masinilor de prelucrat pe contur a producatorului MEI, EasyFit Trend este cea mai noua solutie compacta, fara blocatoare, proiectata pentru magazinele de optica medicala si laboratoarele de montaj.

Noul EasyFit Trend prezinta un sistem de urmarire inovator carecreste si mai mult productivitatea in general si un nou design modern si compact.
De asemenea, MEI a integrat in aceasta noua masina sistemul „Controlul calitatii totale”, dezvoltat pe produsele din gama de top. Instrumentele de inspectie incorporate asigura masurarea automata, precisa a tuturor parametrilor optici, evitand orice alt proces de inspectie inainte si dupa prelucrarea lentilelor.

NOU la Clinica Dr. Diaconu – Tratament Dermalinfusion

Dermalinfusion® este un tratament dermatologic non-invaziv, cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și infuzare profundă a soluțiilor specifice afecțiunilor vizate.

BENEFICII TRATAMENT
Tratament complet – facial și corporal
Tratament personalizabil – pentru toate tipurile de piele
Exfoliere intensă – revigorează și reînnoiște țesutul
Extracție – curatare profundă a tuturor impurităților
Drenaj limfatic – ajută la detoxifierea țesutului
Efectul de volumizare – durează până la 72 de ore după tratament
Îmbunătățirea circulației – ajută la hidratarea celulară și la funcțiile pielii
Non-Invaziv
Fără timp de recuperare – pacientul își poate relua imediat activitățile zilnice

Clinica de Oftalmologie Doctor Diaconu este prima clinica oftalmologica din judetul Arges, deschisa in luna aprilie a anului 2007 in centrul Pitestiului pe Bd. Eroilor, vis-a-vis de Planetariul Muzeului Judetean.
Locatia este deosebita, iar cladirea a fost proiectata si construita anume in acest scop: reflecta respectul de sine al initiatorului ei, dar si respectul acestuia pentru pacientii carora se adreseaza. Clinica este un proiect modular cu multiple posibilitati de dezvoltare in viitor. Cabinetul de consultatii este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar blocul operator este unul din cele mai moderne si sigure din tara.