Yuniku – Ochelari croiți 3D

Home / Yuniku – Ochelari croiți 3D
Yuniku - Doctor Diaconu

La Clinica Doctor Diaconu, trăsăturile faciale ale clientului sunt scanate și înregistrate. Apoi, pe baza datelor colectate, parametrii de vedere optimi sunt definiți și fixați și o recomandare automată de rame este realizată. Astfel, pe lângă o soluție de lentile de vedere optimă, linia asigură și o complementaritate a ramelor, menite să se ajusteze oricărui profil facial unic.

Mai mult, design-un ramei, culoarea și finisajele pot fi alese să se potrivească gusturilor fiecărui pacient. La final, o simulare virtuală a pacientului purtând această pereche de ochelari este disponibilă, asigurând deci satisfacția finală completă a pacientului.

Yuniku

Yu-ni-ku este echivalnetul cuvântului japonez “unic” și transcrierea fonetică a pronunției vestice a acestui termen. Yuniku este dinamic, intuitiv și inovator. O putere inovatoare care trece testul timpului, captivând și menținând audiențele în această fascinație.

Compania Hoya Vision Care, un jucător cheie în piața globală a lentilelor oftalmice, este mândră să anunțe o premieră mondială: Yuniku, primii ochelari croiți 3D din lume fabricat să ajusteze optim vederea oricărui purtător. Yuniku este rezultatul unui parteneriat de succes între Materialise, un pionier în servicii și software de printare 3D, și Hoet design studio, companie specializată în design-ul de accesorii de vedere inovatoare.

Lentilele obișnuite pot fi personalizate până la un anumit punct. Acestea trebuie să fie în concordanță cu ramele alese, furnizând cea mai bună experiență de vedere – deși nu întotdeauna cea ideală.

Prin comparație, Yuniku uzează de o tehnologie revoluționară. Aceasta evaluează nevoile vizuale ale purtătorului, luând în considerare și trăsăturile faciale. Programe software avansate analizează poziția ideală a lentilelor, ținând cont de parametrii oculari, apoi realizează ramele în concordanță cu acești parametri unici. Printarea permite customizarea suplimentară, în raport cu nevoile vizuale, estetice și de confort ale clientului.

Conceptul Yuniku include o selecție exclusivă de rame, design-uri, culori și finisaje. Acestea sunt complimentate de o suită de lentile premium, progresive ori de interior.

Ochelari croiți 3D proiectați în întregime în funcție de fizionomia și vederea duneavoastră. Ochelarii convenționali pot fi personalizați numai până la un anumit grad. Dimensiunile ramei și parametrii de montaj sunt fixe, iar lentilele trebuie să fie ajustate pentru a corespunde acestora. Yuniku, prin contrast, folosește o abordare revoluționară centrată pe vedere. Aceasta începe prin evaluarea nevoilor vizuale și a caracteristicilor faciale. Programul avansat calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii, iar apoi rama se printează prin tehnologie 3D pe baza acestor parametrii unici. Pentru prima dată, vă puteți bucura în sfârșit de precizie optică, fără a vă compromite stilul sau modul de prelucrare al lentilelor.

Definește-ți stilul

Primii ochelari din lume croiți 3D, centrați pe vedere 

O selecție amplă ce vă permite să alegeți modelele de rame, culoarea, forma și finisajul acestora. Completată de lentilele monofocale, progresive sau pentru interior. Pentru a preveni apariția zgârieturile și pentru o întreținere ușoară, toate lentilele sunt prevăzute cu cel mai durabil tratament antireflex disponibil pe piață în acest moment.

Despre Hoya

Acolo unde Hoya este lider, ceilalți îl urmează. Timp de 75 de ani, soluțiile optice și de asistență medicală revoluționare Hoya au depășit limitele tehnologice pentru clienții din întreaga lume. Designul lentilelor a progresat considerabil de-a lungul anilor, dar un lucru a rămas neschimbat: dedicarea pentru calitate și inovație pentru care Hoya a devenit recunoscut.

Un actor global

Hoya Corporation a fost fondată în 1941 în Japonia de către Shoichi și Shigeru Yamanaka, doi frați vizionari. Inițial, producător mic de lentile optice, compania a descoperit oportunități în domeniile emergente ale asistenței medicale și a tehnologiei informației. Astăzi, tehnologia Hoya poate fi, de asemenea, întâlnită la lentilele camerelor medicale, player-elor Blu-ray, smartphone-uri, computere și televizoare.

  • Ochelari produși la comandă, centrați pe vedere
  • Rama perfectă realizată în funcție de caracteristicile faciale individuale
  • Selecție amplă de rame în funcție de model, culoare și finisaje astfel încât să corespundă stilului de viață și nevoilor vizuale
  • Program avansat care vă permite să vizualizați exact cum va arăta perechea de ochelari selectată
  • Adaptare conform parametriilor individuali și recomandări de întreținere după livrarea ochelarilor