Ochelari Arges

Home / Ochelari Arges

Alegerea ochelarilor de vedere poate sa fie o adevarata provocare. Problemele de vedere apar din ce in ce mai des, si daca nu sunt depistate si corectate din timp pot sa provoace deteriorarea continua a vederii.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Optica.

In momentul in care trebuie sa alegem o pereche de ochelari sunt o multime de aspecte de care trebuie sa tinem cont, de la partea estetica si pana la partea functionala.

Majoritatea persoanelor incep sa aiba probleme cu vedere din perioada copilariei, si in majoritatea cazurilor aceste afectiuni au cauza ereditara. Partea buna este ca in unele cazuri problemele se pot remedia semnificativ doar prin cateva luni de purtat ochelari.

Ochelari Arges la cele mai bune preturi

Nevoia de a purta ochelari difera in functie de afectiune.

Pot fi necesari ochelari de vedere pentru a trata afectiuni precum: miopia, hipermetropia, astigmatismul sau pentru a proteja ochii de lumina albastra de la ecranele dispozitivelor mobile.

Lumina albastra emisa de dispozitivele electronice precum ecranul telefonului, televizorul, tableta, cauzeaza probleme la peste 90% din adultii cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani.

Conform unor studii realizate de specialistii de la Academia Americana de Oftalmologie, numarul persoanelor cu afectiuni de vedere este in crestere in zone precum Asia si America, si aceleasi semne incep sa apara si in Europa.

Principala cauza a problemelor de vedere este folosirea in exces a dispozitivelor mobile si reducerea timpului petrecut in aer liber.

Chiar daca tehnologia a evoluat si lentilele de contact si operatia cu laser sunt metode de corectie mult mai accesibile decat erau inainte, ochelarii raman cel mai popular mijloc de corectie a problemelor de vedere.

Printre avantajele purtarii ochelarilor de vedere enumeram:

  • Consultatia pentru determinarea dipotriilor este rapida, simpla si nedureroasa
  • Perioada de adaptare este redusa
  • Nu necesita ingrijiri si produse aditionale de intretinere