Testimoniale

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZIccaQ8mLbU”]

ELOGII PENTRU ASI!!!
(30 ian 2014)
Pacient: Marian Dumitru Pavelescu (cant-autor)

Aduc elogii acu’
Unui om foarte destept,
Dom’ dr. Diaconu,
Un oftalmolog expert.

Dumnezeu a fost cu el,
Atunci cand m-a operat,
Cu domnul “Emanuel”,
Si vederea mi-a redat.

Si-o Marie buna, tare,
Cu zambetul de copil,
O femeie de valoare,
E doamna dr. Gavril.

Ea m-a tratat cu rabdare,
Si s-a ocupat de mine.
Tot mereu surazatoare,
A dorit sa-mi fie bine.

Si o fata, bat-o vina!!!
Ca un copil inocent,
Este asistenta: “Crina”
O admir si o respect.

Eu la toti va multumesc;
Ca-i Olguta sau Andrei,
Si pe toti va pretuiesc:
“Sunteti prietenii mei”.

Chiar si Nico cea “micuta”
Care imi spunea de zor,
Cu vocea ei cea “draguta”:
Va rog!!! Coborati usor.

Va multumesc tuturor.
Celor ce-ati participat
La tot blocul operator,
Atunci cand m-am operat.

N-am cuvinte sa pot spune
Cat de mult va pretuiesc,
Oriunde as fi in lume
Eu din suflet:”Va iubesc”.

Cu toata admiratia si respectul meu pentru tot personalul “Clinica de oftalmologie dr. Diaconu”

 

Prof. Marilena Rodica Chireţu

“Acum cinci ani, în plină activitate didactică, am avut ghinionul să am un nefericit accident la ochiul stâng. După un an, am constatat ca nu mai văd aproape deloc cu acesta. Purtam ochelari, având din adoles- cenţă o miopie relativ uşoară, dioptrii minus doi, dar începusem să văd mult mai slab şi cu cel de-al doilea ochi, aşa că m-am dus la un control medical de specialitate. Astfel, am aflat cu durere, că îmi pierdeam destul de rapid vederea la ochiul stâng, la care făcusem cataractă.

Am hotărât să-l consult şi pe doctorul Emanoil Diaconu, de la Spitalul Militar Piteşti, despre care auzisem că este un foarte bun specialist, şi la care fusesem chiar după accident, când s-a minunat de gravitatea loviturii care îmi lăsase, din fericire, ochiul întreg, dar profund vătămat. Acesta mi-a confirmat diagnosticul de cataractă şi mi-a sugerat să mă operez cât mai repede. Nu am stat pe gânduri deloc şi am hotărât că cel mai bine este să mă operez la ambii ochi, pentru a avea o vedere uniformă, şi cu cele mai noi şi eficiente soluţii. Acestea s-au dovedit din plin a fi lentilele Restor.

Operaţia a decurs în cele mai bune condiţii, iar acum sunt fericită că mi-am recăpătat complet vederea: nu mai am nevoie nici de ochelari pentru miopie, nici de cei pentru prezbitism, implan-tul cu lentilele Restor rezolvând toate problemele legate de acuitatea vederii. Toţi cunoscuţii care mă ştiau purtând ochelari, m-au întrebat dacă m-am operat la Bucureşti, şi la cine, iar eu am fost foarte mândră să le spun tuturor ce mare chirurg oftalmolog avem chiar în oraşul nostru, şi ce echipă minunată a ştiut să-şi formeze, împreună reuşind să mă facă să depăşesc emoţiile unei intervenţii atât de delicată.

Chiar dacă costul lentilelor Restor este destul de mare, pentru persoanele cu venituri medii mai ales, merită orice efort pentru a opta pentru un implant cu acestea, pentru că nu este numai o investiţie în propria sănătate, ci şi în aspectul fizic şi în starea de spirit care, în cele din urmă, ne menţine corpul şi mintea sănătoase şi mereu proaspete.

Mă bucur pentru reuşitele profesionale ale domnului Doctor şi ale echipei sale, suntem mândri că-l avem în oraşul nostru. Îi doresc mult succes la recent deschisa sala de operatie a Clinicii de oftalmologie Doctor Diaconu!”